Onze speciale edities

Een eigen krant uitgeven kan via Fulltime Media. Het maakt niet uit of het een krant voor een evenement, sportvereniging, jubileum of stichting betreft. Inmiddels hebben we al meerdere kranten mogen maken en geven wij ook maandelijks de krant Nieuws Uit Berkelland en LokaalLochem uit. 


Uw eigen krant uitbrengen

Een van de kernactiviteiten binnen Fulltime Media is het gratis vormgeven, drukken en verspreiden van huis-aan-huis kranten voor onze opdrachtgevers. Uw organisatie levert ons de foto's aan en de teksten. Vervolgens gaan wij aan de slag om advertentieruimtes in jouw uitgave te verkopen. Onze afdeling vormgeving is al druk bezig  met de voorlopige opmaak van uw uitgave, door goede afspraken met elkaar te maken wordt de krant op het juiste moment huis aan huis verspreid. De opbrengst van de advertenties zorgen ervoor dat wij uw uitgave kosteloos kunnen uitgeven. En in sommige gevallen kan het voor uw organisatie ook nog wat opleveren. 


Wilt u voor uw eigen vereniging, organisatie of jubileum ook een eigen uitgave, bij ons is dit mogelijk! 
Samen bespreken we de mogelijkheden, neem contact met ons op via info@fulltime-media.nl of bel met 0573-745061.  

Clubkas

Wanneer wij u krant volledig mogen verzorgen kan dit ook gunstig zijn voor uw clubkas, dit lichten wij graag mondeling toe. De drie edities die wij verzorgd hebben voor het Liberation Museum leverde een flink bedrag voor hun op, ook voor het Huis van Sint Nicolaas bleef er een mooi bedrag over, dit bedrag was zeer welkom in een jaar dat het evenement niet doorging maar er wel de nodige kosten werden gemaakt. 


Berry en Yvonne Swarthoff nemen de cheque in handen van Mattijs van Fulltime Media.Namens Fulltime Media ontvangen Sinterklaas en zijn Pieten de cheque t.w.v. € 800,- uit handen van de burgemeester van Lochem Sebastiaan van 't Erve.

E-mailen
Bellen