Onze speciale edities

Een eigen krant uitgeven kan via Fulltime Media. Het maakt niet uit of het een krant voor een evenement, sportvereniging, jubileum of stichting betreft. Inmiddels hebben we al meerdere kranten mogen maken en geven wij ook maandelijks de krant Nieuws Uit Berkelland en LokaalLochem uit.


Uw eigen krant uitbrengen

Een van de kernactiviteiten binnen Fulltime Media is het vormgeven, drukken en verspreiden van huis-aan-huis kranten voor onze opdrachtgevers. Uw organisatie levert ons de foto's aan en de teksten. Vervolgens gaat onze afdeling vormgeving aan de slag met de voorlopige opmaak van uw uitgave. Door goede afspraken met elkaar te maken wordt de krant op het juiste moment huis aan huis verspreid. Het is ook mogelijk dat wij in goed overleg adverteerders zoeken om in uw uitgave mee te presenteren. De opbrengst Uw eig van de advertenties zorgen ervoor dat de kosten van uw uitgave lager uitvallen of dat wij deze zelfs geheel kosteloos van u kunnen uitbrengen. En in sommige gevallen kan het voor uw organisatie ook nog wat opleveren.Bijlage in Nieuws uit Berkelland of LokaalLochem
Wij werken al met veel ondernemers samen in de gemeenten Berkelland en Lochem. Om het aantal verschillende kranten laag te houden is het ook mogelijk om in plaats van een eigen uitgave, als bijlage in één van onze nieuwskranten mee te gaan. De kosten hiervoor zijn een stuk lager, houden we het aantal verschillende kranten laag, en uw collega ondernemer wordt minder vaak benaderd om weer in een andere krant te adverteren.


Wilt u voor uw eigen vereniging, organisatie of jubileum ook een eigen uitgave, bij ons is dit mogelijk!

Samen bespreken we de mogelijkheden, neem contact met ons op via info@fulltime-media.nl of bel met 0573-745061.

Berry en Yvonne Swarthoff nemen de cheque in handen van Mattijs van Fulltime Media.
Namens Fulltime Media ontvangen Sinterklaas en zijn Pieten de cheque t.w.v. € 800,- uit handen van de burgemeester van Lochem Sebastiaan van 't Erve.

Clubkas
Wanneer wij u krant volledig mogen verzorgen kan dit ook gunstig zijn voor uw clubkas, dit lichten wij graag mondeling toe. De drie edities die wij verzorgd hebben voor het Liberation Museum leverde een flink bedrag voor hun op, ook voor het Huis van Sint Nicolaas bleef er een mooi bedrag over, dit bedrag was zeer welkom in een jaar dat het evenement niet doorging maar er wel de nodige kosten werden gemaakt.


 


E-mailen
Bellen