Fulltime Media is een veelzijdig jong bedrijf. 

Fulltime Media is uitgever uit Lochem van o.a. evenementenkranten, jubileumkranten en presentatiekranten. Een krant is bij uitstek geschikt om bij uw doelgroep aandacht te krijgen voor uw organisatie, jubileum of opening. Bij onze speciale edities vindt u een overzicht van onze titels. 
Maandelijks geven wij de huis-aan-huis krant Nieuws uit Berkelland uit. 
Ook maken wij voor heel veel Optisport zwembaden een eigen krant.  U kan bij ons uitsluitend de beste kwaliteit verwachten. 

Uw jubileumuitgave geven wij extra kracht door een goede vormgeving, eigen concept en mooi ontwerp. Wie u bent en wat u wilt bereiken staan voorop. 
U heeft altijd de laatste controle op de krant alvorens deze naar de drukker gaat. 
Op onze voorpagina's ziet u nooit reclame, uw organisatie staat centraal en valt daarom gelijk op in de brievenbus. Zo komt u goed bij de doelgroep over en is de attentiewaarde van uw eigen krant nog hoger.

Kwaliteit

Onze kranten worden altijd bij Hoekstra Krantendruk op tabloidformaat in Emmeloord gedrukt.
Hoekstra levert voor ons de beste kwaliteit van drukwerk in Nederland, zo laten wij onze kranten altijd drukken op verbeterd wit papier van een zware kwaliteit (52 grams). Gelang de dikte van de krant bestaat er ook de mogelijkheid om de krant te laten nieten. 

Onze verspreiding laten wij voor alle specials altijd verlopen via All-Inn Verspreidingen, zij kennen elke brievenbus in Nederland. Door de goede samenwerking met All-Inn Verspreidingen weten wij of we in een geseald pakket bezorgen of een los exemplaar. Wij vinden dat bij een speciale krant een unieke uitstraling hoort en dat deze moet opvallen wanneer hij in de brievenbus beland. Zo gaan al onze specials mee met de vaste huis aan huis krant van de regio.