Nieuws uit Berkelland
is een onderscheidende krant voor de gehele gemeente Berkelland, dagelijks kan u online en op de sociale media zien wat het laatste Berkellandse Nieuws is, met ruim 40.000 unieke bezoekers per maand kunnen wij ons dus ook het online nieuwsmedium van Berkelland noemen. Op Facebook bereiken wij vaak boven de 150.000 pagina kliks per week.

Met onze maandelijkse  huis aan huis krant bereiken wij de gehele gemeente Berkelland met leuke items over het lokale verenigingsleven, lokale activiteiten en lokaal ondernemerschap.


Wij verzorgen in de gehele gemeente Berkelland de verspreiding, de opmaak en de advertentieverkoop.De verspreiding doen wij in samenwerking met Kremer Verspreidingen in Ruurlo, het mooie hieraan is dat we een lokale partij hebben die de verspreiding in Berkelland goed verzorgt. Ook bij Kremer Verspreidingen kan het voorkomen dat er een brievenbus vergeten wordt. Heeft u een klacht over de bezorging neemt u dan contact op met 0573-452532.

Bijlage in Nieuws uit Berkelland

Wilt u voor uw eigen vereniging, organisatie of jubileum ook een eigen uitgave? Wij werken al met veel ondernemers samen in de gemeenten  Berkelland. Om het aantal verschillende kranten laag te houden is het ook mogelijk om in plaats van een eigen uitgave, als bijlage in één van onze nieuwskranten mee te gaan. De kosten hiervoor zijn een stuk lager, houden we het aantal verschillende kranten laag, en uw collega ondernemer wordt minder vaak benaderd om weer in een andere krant te adverteren. 


Nieuws van Nieuws uit Berkelland

Bekijk hieronder onze laatste uitgaven, zoekt u een eerdere uitgave kijk dan in ons archief.

 

 
E-mailen
Bellen