Onze recensies

Rita Rita Oortgiesen-Gerritsen
25-05-21 09:50:31
Lokaal Lochem is zeer betrokken bij zijn adverteerders is mij opgevallen. Ze hebben de contactberoepen gratis een advertentie aangeboden, om zo hun steun te geven aan de ondernemers die dicht moesten tot 2x toe. Dit vond ik erg genereus en ik heb dit dan ook zeer gewaardeerd!
Namens de Larense Voetwellness heb ik zelf een stuk geplaatst in Lokaal Lochem in de krant van mei 2021. Aan alle reacties die ik hierna heb mogen ontvangen maak ik op dat Lokaal Lochem goed gelezen wordt.
Goed om dit te weten en jullie hebben er zeker een klant bij.
Dankjewel voor alles Lokaal Lochem!
Groet,
Rita Oortgiesen
Larense Voetwellness
Louisa Groenouwe
08-02-21 11:31:09
Samen met Fulltime-media hebben we voor ons 50 jarig bestaan een speciale krant laten maken. We waren erg blij met de samenwerking, flexibiliteit en het meedenken. Het resultaat was een mooie, kleurijke jubileumkrant. Als Oranjevereniging willen we in de toekomst graag nog vaak met jullie samenwerken.
Stichting Het Huis van Sint Nicolaas Nicolaas
27-11-20 12:03:59
In samenwerking met Fulltime-Media hebben wij als stichting Het Huis van Sint Nicolaas ons eerste jubileum weten te bekrachtigen met een jubileumkrant. In een oplage van ruim 13.000 konden wij in deze sobere tijd alsnog alle kinderen uit de regio bereiken. De samenwerking is vanuit onze kant erg goed bevallen. Fulltime-Media liet van meet af aan zien flexibel en initiatiefrijk te zijn. Dit maakt het vanuit onze kant tot een prettige samenwerking met een mooie krant tot gevolg. Als stichting zijn we trots om middels deze regionale krant de kinderen alsnog iets extra's te kunnen bieden.


E-mailen
Bellen