LokaalLochem
is een onderscheidende krant voor de gehele gemeente Lochem, dagelijks kan u online en op de sociale media zien wat het laatste nieuws uit de gemeente Lochem is. Met onze maandelijkse huis aan huis krant bereiken wij de gehele gemeente Lochem met leuke items over het lokale verenigingsleven, lokale activiteiten en lokaal ondernemerschap.

Wij verzorgen in de gehele gemeente Lochem de verspreiding, de opmaak en de advertentieverkoop. De verspreiding doen wij in samenwerking met All-In Verspreidingen in Twello. 

LokaalLochem is het Lochem-katern van LokaalGelderland. LokaalGelderland verzorgt het laatste nieuws in de gemeenten Brummen, Lochem en Zutphen. 

Bijlage in LokaalLochem

Wilt u voor uw eigen vereniging, organisatie of jubileum ook een eigen uitgave? Wij werken al met veel ondernemers samen in de gemeenten  Lochem. Om het aantal verschillende kranten laag te houden is het ook mogelijk om in plaats van een eigen uitgave, als bijlage in één van onze nieuwskranten mee te gaan. De kosten hiervoor zijn een stuk lager, houden we het aantal verschillende kranten laag, en uw collega ondernemer wordt minder vaak benaderd om weer in een andere krant te adverteren. 


Nieuws van LokaalLochem

Bekijk hieronder onze laatste uitgaven, zoekt u een eerdere uitgave kijk dan in ons archief.

 

 

 

E-mailen
Bellen