Over Ons

Fulltime Media is uitgever uit Lochem, van o.a. evenementenkranten, jubileumkranten en presentatiekranten. Een krant is bij uitstek geschikt om bij uw doelgroep aandacht te krijgen voor uw organisatie, jubileum of opening. Bij onze speciale edities vindt u een overzicht van onze titels.
Door samenwerkingen die wij hebben met onze gerenommeerde drukker en verspreider kunnen wij overal in het land leveren, zo maken wij voor heel veel Optisport zwembaden een eigen krant. U kan bij ons uitsluitend de beste kwaliteit verwachten. 

Uw jubileumuitgave geven wij extra kracht door een goede strategie, passend concept en mooi ontwerp. Wie u bent en wat u wilt bereiken staan voorop. 
Zo ziet u op onze voorpagina nooit reclame, uw organisatie staat centraal en valt daarom gelijk op in de brievenbus. Uw organisatie komt dan goed bij de doelgroep over en ook is de attentiewaarde van uw eigen krant nog hoger. 

Door onze lage advertentietarieven lukt het ons altijd om voor uw bedrijf of uw organisatie een mooie krant te maken. Wij kunnen deze kosten laag houden omdat wij lage overheadkosten hebben, deze berekenen wij door aan onze deelnemende adverteerders. 

Wij werken altijd samen naar een eindresultaat, dat betekend dat u wordt betrokken in het gehele proces, uw organisatie krijgt altijd ter goedkeuring een proef van uw opdracht.

Geïnteresseerd geworden? Klik hier voor meer informatie.